Recent Posts

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) / دریافت فرم های ارزیابی

مدیران محترم واحدهای تولیدی صنایع غذایی با سلام و احترام به استحضار می رساند ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) را در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ با حضور مقامات ، مسئولین ، دانشگاهیان ، اصحاب رسانه …

ادامه مطلب »

گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را پنجشنبه ( ۰۷/۱۰/۹۶ ) و جمعه (۰۸/۱۰/۹۶ ) با تدریس مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکتری صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید : کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) با تدریس مهندس حسن کاکویی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را امروز پنجشنبه ( ۰۷/۱۰/۹۶ ) با تدریس مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکتری صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برگزار …

ادامه مطلب »
Translate »