انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »فراخوان اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران و دانشگاه تربیت مدرس و با حضور شرکتهای صنایع غذایی داخلی و خارجی در ۲۷-۲۹ مهر ماه ۹۵ برگزار میگردد. دبیرخانه کنگره از کلیه صاحب نظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان …
ادامه مطلب »