گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی به همراه تصاویر

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی  ( مقدماتی )  را  پنجشنبه ( ۱۰/۰۵/۹۸ ) و جمعه (۱۱/۰۵/۹۸ )   با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار نمود . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات صنایع و فرآورده های غذایی مزمز ، کیش چیپس ، عالیفرد ( سن ایچ فیروزکوه ) ، نوشینه ( گلشن ) ، کاوه میسا ، وانلی ، فلیکس شرق ، آرین صنعت کاوه خوراک و بستنی بیات  را به همراه داشت . روز دوم کارگاه ارزیابی حسی با انجام پروژه‌های عملی با ارزیابی؛  مقایسه ویژگی های حسی نمونه ها؛ توصیف ویژگی های حسی انجام شد همچنین ارائه راهکار های کاملا کاربردی جهت اصلاح فرمولاسیون، بالانس عطر و طعم، ایجاد طعم های جدید ، تولید محصولات جدید و در نهایت نزدیک کردن ویژگی های حسی محصول یک شرکت به ویژگی های حسی محصول مشابه شرکت های مطرح در بازار انجام شد.

Translate »