گزارش / انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) / ۴ و ۵ بهمن ماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی دو روزه تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات)  در تاریخ ۴ و ۵  بهمن ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران برگزار می کند.
اهداف و سرفصل دوره شامل مورد ذیل می باشد :

شیر خام

کنترل کیفیت شیر خام

عوامل تاثیر گذار بر کیفیت شیر خام

انالیز بالک تانک

نمونه برداری در دامداری و تانکر های حمل شیر

آزمون های ارگانولپتیکی شیر خام و تفسیر آن

آزمون های فیزیکی و شیمیایی و تفسیر آن

آزمون های میکروبی

نقش سلول های سوماتیک در کیفیت محصولات تولیدی

محصولات لبنی

آزمونهای اصلی شیر و محصولات لبنی  :

بررسی تست فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز

بررسی ازمونهای میکروبی محصولات تولیدی :

آزمون کلی فرم ها

نحوه تشخیص و تفسیر آزمونهای شناسایی اشرشیا کلی

آزمون  IMVIC  (برای شناسایی انتروباکتر ها از اشرشیا کلی )

جستجو و شناسایی و شمارش  استافیلوکوک اورئوس و بررسی این باکتری در فراورده های لبنی

اهمیت باکتری های انتروباکتریاسه و

جستجو و شمارش باکتری های انتروباکتریاسه

مسمومیت ناشی از  استافیلوکوک ها 

شناسایی  و تفسیر  آزمونهای   کپک ها و مخمر ها

کنترل کیفی و آزمونهای تشخیص باسیلوس ها (سرئوس ؛استئاروترموفیلوس ..)

روش های تشخیص سریع میکروارگانیزم ها 

 بررسی استاندارد های شیر خام  و محصولات لبنی ( شیر پاستوریزه _استریل _پنیر استاندارد میکروبی محصولات ۲۴۰۶)

 
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره ، مبلغ ۰۰۰/۴۰۰/۳ ریال (سیصد و چهل هزار تومان ) به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ،شماره موبایل و تلفن ثابت به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تهران مرزداران خیابان ابراهیمی مجتمع اداری و تجاری الوند طبقه ۵ شمالی واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »