چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت برگزار شد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران   روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۲ و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و بیست نهمین کنگره ملی علوم و  صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران ، دانشگاهیان ، صاحب نظران ، صنعتگران ، تولیدکنندگان  و اصحاب رسانه بود

گفتنی است بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی که هر ساله به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران با مشارکت یکی از قطب های علمی کشور برگزار می شود با تلاوت آیات قرآن کریم و سرود ملی و سپس با سخنرانی دکتر بهمن امانی مشاور سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران که پیام تبریک و خیر مقدم اقای دکتر زمانیان معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران را به سمع نظر مشارکت کنندگان رساندند شروع به کار کرد.

و مراسم افتتاحیه با سخنرانی اقای دکتر عزیزی رییس انجمن متخصصین علوم و صنایع غزایی ایران ادامه یافت .

در این سخنرانی اقای دکتر عزیزی در خصوص تاریخچه و اهداف انجمن سخنرانی کردند و یادی از بنیانگذاران انجمن کردند.

مراسم افتتاحیه با ارایه گزارش دبیر علمی  بین المللی کنگره ( اقای دکتر حجتی ) و دبیر اجرایی کنگره ( اقای دکتر جوانمرد ) ادامه یافت .

گفتنی است در این کنگره ۶۰۰ مقاله علمی توسط علاقه مندان ارایه شده است .

۴۵۰ مقاله علمی به صورت پوستر و ۱۱ مقاله به صورت سخنرانی فارسی و ۲۲ مقاله به صورت سخنرانی بین المللی از دستاورد های این کنگره بوده است

در حاشیه این رویداد سه کار گاه علمی نیز برگزار گردید .

کنگره با برگزاری مراسم اختتامیه در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه به کار خود خاتمه داد در این مراسم آقای دکتر حسن زمانیان ( معاون وزیر عاوم ،تحقیقات و فناوری و رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران ) و آقای دکتر فرامرز خدائیان (مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ) و دکتر علیرضا بصیری ( دبیر علمی کنگره در بخش ملی ) سخنرانی ارزنده ای داشتند و مراسم با تقدیر از حامی صنعت  آقای مهندس احمد فتح الهی ( رئیس هیئت مدیره سبزی ایران و نائب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ) و همچنین تقدیر از مقالات برتر کنگره و دست اندرکاران برگزاری کنگره به پایان رسید

Translate »