فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

فراخوان عضویت

بر اساس مجوز مورخ خرداد ۱۴۰۰ کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور مقرر گردید به مدت دو سال کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان زیر نظر انجمن صنایع غذایی ایران فعالیت نموده و پس از عضوگیری، فعالیت و ارزیابی مجدد، مجوز تاسیس انجمن فرآوری و بازاریابی آبزیان ایران اعطاء گردد. به همین سبب از کلیه روسای دانشگاه ها، موسسات و مراکز تحقیقاتی، سازمان ها، اتحادیه ها، اساتید، محققین و دانشجویان گروه های کشاورزی، شیلات، دامپزشکی، تغذیه و صنایع غذایی و علوم مرتبط برای عضویت و کمک به اهداف دعوت بعمل می آید.

اهداف

۱- ارتقاء دانش فرآوری و بازاریابی آبزیان و کاربرد عملی آن در صنعت فرآوری و بازار آبزیان

۲- ایجاد همفکری و همگرایی در رشته فرآوری و بازاریابی آبزیان جهت طراحی خط مشی واحد در کشور

۳- فراهم نمودن زمینه آموزش تخصصی فعالان در این بخش

۴- بهبود شرایط زنجیره تولید با نیاز سنجی و مدیریت بخش های تخصصی فرآوری، بسته بندی و بازاریابی

برنامه ها

۱- تولید محتوی آموزشی (جزوه، پوستر و کتاب)، برگزاری دوره ها و کارگاه‌های آموزشی

۲- برگزاری همایش های ملی و بین المللی

۳- مشاوره فنی به کارخانه‌های فرآوری و بسته بندی آبزیان و کمک بخش تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی فرآورده های آبزیان

۴- راه اندازی مجله فارسی و انگلیسی برای چاپ انواع مقالات با موضوع شیلات (با تاکید بر فرآوری و بازاریابی آبزیان)

۵- مشاوره در زمینه بازاریابی آبزیان و فرآورده های شیلاتی در داخل کشور و یا صادرات به خارج از کشور

 

راه های ارتباطی جهت دریافت فرم عضویت : تماس با شماره های ۰۹۱۱۹۹۳۵۶۹۰  (دکتر بهمنی) ،  ۰۹۱۱۲۳۷۸۴۷۹ (دکتر زکی پور)،  ۰۹۱۲۲۴۷۷۱۱۳ ( دکتر عادلی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

جهت دریافت فرم عضویت کلیک کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »