بدینوسیله به استحضار می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و در اسکای روم نموده است .
” براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو در خصوص اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ” ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ۸ ساعته تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) را به صورت آنلاین برگزار می نماید 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان : ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری : روزهای زوج مورخ شنبه ۲۱ ، دوشنبه ۲۳ ، چهارشنبه ۲۵ و شنبه ۲۸ تیر ماه ۹۹
🔸ساعت برگزاری: 17 الی ۱۹
🔸هزینه دوره: ۲۳۰۰۰۰۰ ریال معادل دویست و سی هزار تومان
🔸محل برگزاری: به صورت آنلاین و در اسکای روم که پس از ثبت نام نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان ، مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران
🔸مهلت ثبت نام :۱۱ تیر ماه ۹۹
☎️شماره های تماس : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
🔸اهداف و سرفصل دوره شامل:
• شیر خام
– کنترل کیفیت شیر خام
– عوامل تاثیر گذار بر کیفیت شیر خام
– انالیز بالک تانک
– نمونه برداری در دامداری و تانکر های حمل شیر
– آزمون های ارگانولپتیکی شیر خام و تفسیر آن
– آزمون های فیزیکی و شیمیایی و تفسیر آن
– آزمون های میکروبی
– نقش سلول های سوماتیک در کیفیت محصولات تولیدی
• محصولات لبنی
– آزمونهای اصلی شیر و محصولات لبنی :
– بررسی تست فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز
• بررسی آزمونهای میکروبی محصولات تولیدی
– آزمون کلی فرم ها
– نحوه تشخیص و تفسیر آزمونهای شناسایی اشرشیا کلی
– آزمون IMVIC (برای شناسایی انتروباکتر ها از اشرشیا کلی )
– جستجو و شناسایی و شمارش استافیلوکوک اورئوس و بررسی این باکتری در فراورده های لبنی
– اهمیت باکتری های انتروباکتریاسه
– جستجو و شمارش باکتری های انتروباکتریاسه
– مسمومیت ناشی از استافیلوکوک ها
– شناسایی و تفسیر آزمونهای کپک ها و مخمر ها
– کنترل کیفی و آزمونهای تشخیص باسیلوس ها (سرئوس ؛استئاروترموفیلوس )
• روش های تشخیص سریع میکروارگانیزم ها
– بررسی استاندارد های شیر خام و محصولات لبنی ( شیر پاستوریزه _استریل _پنیر –استاندارد میکروبی محصولات ۲۴۰۶)