به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برخط برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۷ شهریور ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، روژین تاک ، لبنیات کالبر ، هلدینگ اتکا ، میهن ، ندا فجر ورامین ، ماهور ، کشت و صنعت زرند ، طلاچین ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی  همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین  ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

✓ مقدمه

✓ فاکتورهای داخلی و خارجی رشد میکرو ارگانیسمهای عامل فساد مواد غذایی

✓ مبانی فساد میکروبی مواد غذایی

✓ بیو شیمیایی فساد مواد غذایی

✓ باکتریهای رایج عامل فساد مواد غذایی

✓ کپکهای رایج عامل فساد مواد غذایی

✓ مخمرهای رایج عامل فساد مواد غذایی

✓ آشنایی با انواع فساد رایج گروه های مختلف محصولا ت غذایی

✓ شناسایی و حذف کانون آلودگی خطوط تولید کارخانه های مواد غذایی

✓ مشکلات بیو فیلم در خطوط تولید مواد غذایی

✓ کاربرد تکنولوژی هردل در پیشگیری از فساد مواد غذایی

✓ نمونه برداری سطوح (در تماس و غیر تماس مواد غذایی )کارخانه های مواد غذایی جهت کنترل آنودگی خطوط تولید

✓ صحه گذاری فرایند نظافت و ضد عفونی خطوط تولید

✓ انجام پروژه عملی تعیین کانون آلودگی خطوط تولید مخاطبان شرکت کننده در کارگاه آموزشی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »