به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، فرآورده های گوشتی دمس ، اماج  ،  روژین تاک  ،  ندا فجر ورامین ، زمزم ایران ، نگین زمرد نوشین شهر ، طلاچین ، آیدین ، لبنیات پاک ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مقدمه
  • نقش رنگ در کیفیت حسی، بازاریابی محصولات صنایع غذایی
  • پارا مترهای موثر در انتخاب رنگ بهینه
  • آشنایی با انواع رنگهای مواد غذایی
  • آشنایی با شیمی رنگهای مواد غذایی
  • فاکتورهای موثر بر رنگهای مواد غذایی
  • ناثیر فرایندهای رایج صنایع غذایی بر رنگ محصول نهایی
  • آشنایی با انواع واکنشهای رنگ ساز در مواد غذایی ، بهینه سازی و یا مهار آنها
  • تاثیر آنزیمها بر رنگ میوه و سبزیها
  • تغییرات رنگ طبیعی در طول فرآوری
  • رنگ گروههای مختلف محصولات غذایی
  • روشهای روتین و نوین تثبیت رنگ
  • روشهای روتین و نوین بهبود رنگ
  • ارزیابی حسی رنگ محصولات غذایی

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »