به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، آرد جرعه  ، میهن ، ستاره یخی آسیا (ب.آ) ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، صنایع غذایی مهر شهر ، لبنیات پاک ، شتاب دهنده زیست فناوری بندا، دنیای عطر و طعم دیارا و  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین و حل مسئله ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرایندهای صنایع غذایی
  • آشنایی با نرم افزارهای Excel ، Originlab(OriginPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرایند های صنایع غذایی

۳-آشنایی با انواع مدل های رئولوژی (Rheological Models) و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:

Newtonian ، Bingham Plastic ، Power Law ، Herschel-Bulkley ،Casson  ، Carreau

۴-  آشنایی با انواع مدلهای کینتیک شیمیایی (Chemical Kinetics ) و کاربرد انها در فرایندهای صنایع غذایی شامل

Zero-Order-Reactions ، First-Order-Reactions

۵- آشنایی با انواع مدلهای کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics ) و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:

Michaelis-Menten Method ، Lineweaver-Burk Method ، Augustinsson Method ،                         Eadie-Hofstee Method

۶- آشنایی با انواع مدلهای میکروبی مواد غذایی شامل :الف : Primary Models

Inactivation models(D—value) ، Growth Models، Logistic ، Gompertz

ب: :Secondary Models

Arrhenius models  ،  Square Root-Type Models، z-value

۷- کاربرد انواع مدلهای کینتیک شیمیایی و میکروبی در تخمین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۸- حل مثالهای عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel  ، Originlab(OriginPro)

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »