به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن   با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان  به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۳۰ و ۳۱  تیر  ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ تن از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات فرآورده های گوشتی کاله آمل ، آرد جرعه شاهین اصفهان ، بندا ، کشت و صنعت زرند ، پارس مینو ، فرژن پویش ، آیچین تجارت ارس ، زیست فناوری نهاد ریاست جمهوری و  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • تعاریف کیفیت و استاندارد و تفاوتهای آنها
  • تعریف کاربردی از غذای ایمن
  • اهمیت ایمنی و امنیت غذایی و تفاوت آندو
  • تعریف سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
  • نقش عوامل پیش نیازی عملیاتی در استقرارسیستم ۲۲۰۰۰
  • مروری بر اصول HACCP
  • تعاریف و اصطلاحاتی که در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ با ویرایش جدید اضافه شده است
  • تعریف RISK و اهمیت  آن
  • بررسی کاربردی استاندارد ۲۲۰۰۰

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »