به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید : دوره آموزشی یک روزه ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگی‌های حسی قهوه

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی یک روزه ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگی‌های حسی قهوه را امروز ۲۷  تیر  ماه ۹۸ برگزار نمود ، مدرسین این دوره جناب آقایان دکتر محمدحسین عزیزی دکترای علوم و صنایع غذایی- مهندس بهنام عبدی متخصص تکنولوژی قهوه می باشند ،  شایان ذکر است در این دوره آموزشی کارشناسان و متخصصانی از کارخانجات و کافی شاپ های نظیر شرکت بازرگانی مواد غذایی شکلی ، آماده لذیذ ، شکلا مرداس ، کافی شاپ جشنواره ، کافی شاپ فنجان ایده آل ، کافی شاپ برونوکافی ، کیان تجارت فیدار ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشته اند .

 

اهداف و سرفصل های دوره شامل موارد ذیل بود :

 

  • ترمینولوژی  قهوه
  • فاکتورهای مؤثر بر درک ویژگی‌های حسی
  • مباحث فیزیولوژی و روان‌شناختی در ادراک ویژگی‌های حسی قهوه
  • تئوری و اندازه حد آستانه‌ها
  • آشنایی با خواص مؤثر در ارزیابی حسی فیزیولوژی بدن انسان و درک حسی
  • روش‌های اندازه‌گیری حد آستانه و انواع آستانه
  • کاربردهای ارزیابی حسی در شناسایی بدطعمی در صنعت قهوه
  • قش و الزامات ارزیابی حسی در واحدهای تولید مواد غذایی
  • پروتکل آزمون‌ها و پنل سنسوری صنایع غذایی در صنعت قهوه
  • انواع روش‌های ارزیابی حسی
  • تفاوت Discrimination همراه با کارگاه‌های تخصصی صنایع غذایی در رابطه با قهوه

 



جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »