انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۶ مرداد ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی (اصول دفاع مواد غذایی) بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان (دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ، کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی به همراه پخش فیلم های آموزشی برگزار شد . همچنین این کارگاه آموزشی حضور بیش از ۱۵ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زر ماکارون ، ب.آ ، تن ماهی ساحل ، هواپیمایی کاسپین ، اهلم ، کشت و صنعت زرند ، لبخند شیرین سارا ، شیمیایی سادات مهان ، امین پایدار (کوروش ) ، بوتیا ، لبنیات نیکو نام نهاد و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- تعریف اصول دفاع و ایمنی مواد غذایی
- محصولات غذایی با ریسک بالا درFood Defense
- تعاریف و تفاوتهای Haccp ، Vaccp و Taccp
- Vaccp و تقلبات مواد غذایی
- ارزیابی ریسک در Vaccp و Taccp و جزییات استقرار آنها
- مروری بر pas96
- سیستم Alert (نکات کلیدی برای کاهش ریسک آلودگی )
- ارزیابی آسیب پذیر ( Carver به اضافه Shock Method )
- طرح ریزی برنامه دفاع مواد غذایی
- First Program و دفاع مواد غذایی
- مثالی برچند نمونه عملی
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران