به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی (اصول دفاع مواد غذایی) با تدریس آقای دکتر دبیریان برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۶  مرداد  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی (اصول دفاع مواد غذایی) بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس  آقای دکتر شهریار دبیریان (دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ،  کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی به همراه پخش فیلم های آموزشی برگزار شد  . همچنین  این کارگاه آموزشی  حضور بیش از ۱۵  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زر ماکارون ، ب.آ ، تن ماهی ساحل ، هواپیمایی کاسپین ، اهلم ، کشت و صنعت زرند ، لبخند شیرین سارا ، شیمیایی سادات مهان ، امین پایدار (کوروش ) ، بوتیا ، لبنیات نیکو نام نهاد  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  • تعریف اصول دفاع و ایمنی مواد غذایی
  • محصولات غذایی با ریسک بالا درFood Defense
  • تعاریف و تفاوتهای Haccp ، Vaccp   و Taccp
  • Vaccp و تقلبات مواد غذایی
  • ارزیابی ریسک در Vaccp و Taccp و جزییات استقرار آنها
  • مروری بر pas96
  • سیستم Alert (نکات کلیدی برای کاهش ریسک آلودگی )
  • ارزیابی آسیب پذیر ( Carver به اضافه Shock Method )
  • طرح ریزی برنامه دفاع مواد غذایی
  • First Program و دفاع مواد غذایی
  • مثالی برچند نمونه عملی

 

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »