برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۴ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز  جمعه مورخ ۱۲ اسفند ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۴  اسفند  ماه  ۱۴۰۱

🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی 🔸هزینه دوره : دویست و هفتاد هزار تومان

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها  
  • تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
  • تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
  • آزمون ماندگاری واقعی
  • آزمون ماندگاری تسریع شده
  • همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
  • پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک

♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »