برگزاری همزمان سه رویداد مهم صنایع غذایی / ۷ اسفند ماه ۹۸

به گزارش روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران ( جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت ) و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&Dهای برتر صنعت غذا ) و همزمان دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی روز چهارشنبه ۷ اسفند ماه سال جاری از ساعت ۸ الی ۱۸ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران برگزار خواهد شد .

به گفته این انجمن تاریخ برگزاری این سه رویداد از ۵ اسفند ماه به تاریخ ۷ اسفند ماه تغییر یافته است و همچنین ثبت نام جهت حضوربه عنوان مستمع رایگان و همچنین الزامی می باشد ؛ ثبت نام از طریق تماس با شماره تلفن های انجمن ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و یا ارسال مشخصات از طریق فکس به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ حداکثر تا روز سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸ امکان پذیر می باشد .

زمان برگزاری : ۷ اسفند ۹۸
ساعت : ۸ صبح الی ۶ بعد اظهر
محل برگزاری : شهرک غرب – بلوار شهید فرحزادی – خیابان شهید حافظی ( ارغوان غربی ) – کوچه باران – پلاک ۷ – انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

Translate »