برگزاری بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی به صورت برخط

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت انجمن علوم صنایع غذایی ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و حمایت دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی و حامیان صنعتی به صورت آنلاین در تاریخ ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود.

گفتنی است این کنگره امروز ساعت ۸/۳۰ با برگزاری مراسم افتتاحیه با سخنرانی و خیرمقدم آقای دکتر عباس عبدشاهی ، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و جناب آقای دکتر محمد رضا شانه ساز ، معاونت محترم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و رئیس محترم سازمان غذا و دارو ، آقای دکتر محمد حسین عزیزی ، مدیر کل محترم فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و جناب آقای دکتر حجت الله ایوبی، دبیر کل محترم کمیسیون ملی یونسکو ایران آغاز به کار کرده و همچنان ادامه دارد .

گفتنی است ورود به کنگره رایگان می باشد و باتوجه به برگزاری کنگره از طریق ادوب کانکت نرم افزار را نصب نموده و حتما از طریق اپلیکیشن نصب شده و لینک کنگره به شرح زیر وارد شوید:

لینک شرکت در سالن مجازی سخنرانی های کنگره

http://lms.asnrukh.ac.ir/food1

لینک شرکت در سالن مجازی پوستر های کنگره

http://lms.asnrukh.ac.ir/food2

Translate »