انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری را برگزار می کند

🔴🔴 اطلاعیه کارگاه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

🔸نام کارگاه : کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی

🔸امتیاز باز آموزی : ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان : ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری :  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۱ و ۲۲ مهر ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۷  مهر  ماه  ۱۴۰۱

🔸مدرس دوره : آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • تعریف
  • انواع نانو مواد و خواص فیزیکوشیمیایی
  • روشهای تولید نانو مواد
  • آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی
  • آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی
  • نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی
  • کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی
  • استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی
  • خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید

 

Translate »