انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بزرگترین کارگاه آموزشی آنلاین آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی را با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، بیست و پنجم مرداد ۹۹ بزرگترین کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین در اسکای روم با حضور بیش از ۵۰ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی مزمز ، روژین تاک ،سحرخیز ، طعم و عطر ماگنولیا ،آپادانا ،آردداران ، پارس استا ،آپادانا ، پانه عرفان ، آماده لذیذ ، کارخانجات تصفیه شکر تهران ، شیزر پارسه گیتی ، جوهر طعم ، ماسترفوده ، بهنوش ، شیر پگاه تهران ، میهن و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کرد.

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی همانطور که قبلا اطلاع رسانی شده بود به صورت بسته آموزشی در چهار جلسه ۲ ساعته روزهای ۲۵ و ۲۷ و ۲۹ مرداد و اول شهریور ماه برگزار خواهد شد .

لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
  • آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
  • بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
  • ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
  • تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
  • نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
  • فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
  • آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها

سرویس خبری : گوناگون

Translate »