اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روشهای ( Design Of Experiments) DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert ” با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۶ و ۷ آذر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ”  کارگاه آموزشی آشنایی با  کاربرد انواع روشهای   ( Design Of Experiments) DOE  به منظور  بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert    ” را برگزار  می نماید.

🔸برگزارکننده : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ( کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای  پنجشنبه و جمعه  مورخ   ۶ و ۷   آذر  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت  ۹   الی ۱۳   به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود

🔸 مهلت ثبت نام : ۲  آذر  ماه  ۱۴۰۴

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت.

🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ریال (ششصد و بیست هزار تومان )

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی ، فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی

۲- نقش و اهمیت طراحی و تحلیل آزمایشات درفرمولاسیون وبهینه سازی فرایند های صنایع غذایی

۳- آشنایی با مفاهیم DOE  و مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار  Design Expert

۴- روش اجرای طراحی آزمایشات  و تجزیه و تحلیل داده ها در نرم افزارDesign Expert

۵- کاربرد انواع طرحهای عاملی(Factorial Designs) در بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم  افزار Design Expert   شامل: ۲-Level Factorial Design ،  General Factorial Design ، Plackett-Burman Design ، Taguchi Design

۶- کاربرد انواع(Response Surface Methodology) RSM  دربهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert

۷- کاربرد انواع Mixture Design در بهینه سازی فرمولاسیون فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert

۸ کاربرد انواع   Combined  Design   در بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert

۹-اهمیت ونقشRobustness درطراحی و تحلیل آزمایشات و بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی

۱۰- حل مثالهای عملی انواع روشهای ” طراحی و تحلیل آزمایشات ” و کاربرد آن در بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارِDesign Expert

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »