بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روشهای ( Design Of Experiments) DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert ” را برگزار می نماید.
🔸برگزارکننده : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ( کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۶ و ۷ آذر ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود
🔸 مهلت ثبت نام : ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت.
🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی ، فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی
۲- نقش و اهمیت طراحی و تحلیل آزمایشات درفرمولاسیون وبهینه سازی فرایند های صنایع غذایی
۳- آشنایی با مفاهیم DOE و مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert
۴- روش اجرای طراحی آزمایشات و تجزیه و تحلیل داده ها در نرم افزارDesign Expert
۵- کاربرد انواع طرحهای عاملی(Factorial Designs) در بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert شامل: ۲-Level Factorial Design ، General Factorial Design ، Plackett-Burman Design ، Taguchi Design
۶- کاربرد انواع(Response Surface Methodology) RSM دربهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert
۷- کاربرد انواع Mixture Design در بهینه سازی فرمولاسیون فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert
۸ کاربرد انواع Combined Design در بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert
۹-اهمیت ونقشRobustness درطراحی و تحلیل آزمایشات و بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی
۱۰- حل مثالهای عملی انواع روشهای ” طراحی و تحلیل آزمایشات ” و کاربرد آن در بهینه سازی فرمولاسیون و فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارِDesign Expert
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران