اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro)  را برگزار  می نماید.

🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸 مدت زمان: ۸  ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۰ و ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۵  مهر  ۱۴۰۲

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ،کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : سیصد و هفتاد  هزار تومان

🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱-آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرایندهای صنایع غذایی

۲-آشنایی با نرم افزارهای Excel ، Originlab(OriginPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرایند های صنایع غذایی

۳-آشنایی با انواع مدل های رئو لوژی (Rheological Models) و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:

Newtonian ، Bingham Plastic ، Power Law ، Herschel-Bulkley ،Casson  ، Carreau

۴-  آشنایی با انواع مدلهای کینتیک شیمیایی (Chemical Kinetics ) و کاربرد انها در فرایندهای صنایع غذایی شامل

Zero-Order-Reactions ، First-Order-Reactions

۵- آشنایی با انواع مدلهای کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics )و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:

Michaelis-Menten Method ، Lineweaver-Burk Method ، Augustinsson Method ،Eadie-Hofstee Method

۶- آشنایی با انواع مدلهای میکروبی مواد غذایی شامل :الف : Primary Models

Inactivation models(D—value) ، Growth Models، Logistic ، Gompertz

ب: :Secondary Models

Arrhenius models  ،  Square Root-Type Models، z-value

۷- کاربرد انواع مدلهای کینتیک شیمیایی و میکروبی در تخمین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۸- حل مثالهای عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel  ، Originlab(OriginPro)

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »