اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  ( کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند ) را برگزار  می نماید.

🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸 مدت زمان: ۸  ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۹و۱۰ شهریور ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۴  شهریور  ۱۴۰۲

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان استاد دانشگاه ، کارشناس استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر کمیته های علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران

🔸هزینه دوره : سیصد و هفتاد  هزار تومان

 

🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • تعریف غذای فراسودمند و غنی شده
  • فیتو کمیکالها و نقش آن در محصولات غذایی فرا سودمند
  • اثرات مفید و سلامتی بخش رنگدانه ها در میوه ها و سبزیها
  • ضوابط فنی و بهداشتی در تولید محصولات فرا سودمند
  • تعریف پرو بیوتیکها، پری بوتیکها، پست بیوتیکها و پارابیوتیکها
  • مروری بر محصولات غذایی پرو بیوتیک بعنوان غذاهای فرا سودمند
  • ادعاهای عمومی و اختصاصی در خصوص محصولات فرا سودمند
  • مروری بر استاندارد محصولات غذایی پروبیوتیکی و فراسودمند

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »