گزارشی از سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران + تصاویر

سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران در دانشگاه تربیت مدرس تهران به مدت سه روز از ۲۶ الی ۲۸ شهریور  با حضور متخصصین ، دانشگاهیان و کارآفرینان صنایع غذایی کشور در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد .

گفتنی است  حدود ۱۳۰۰ مقاله در این کنگره ارسال شد و ۴۰ نفر از اساتید دانشگاهی از کشورهای مختلف من جمله لهستان ، ترکیه ، اوکراین، عراق و… برای سخنرانی و ارائه مقاله در این رویداد در بخش بین الملل حضور داشتند  .

ضمن اینکه حضور شرکتهایی نظیر پگاه، کاله ، سبزان، هراز ،گلها، آلیما، سن ایچ، ناب، نوین زعفران، سازمان جهانی گردشگری حلال در نمایشگاه جانبی این کنگره چشم نوازی کرد .

این کنگره با حضور شخصیتهایی نظیر دکتر شانه ساز( معاون وزیر بهداشت و  رئیس سازمان غذا و دارو) ،دکتر محمد حسینی(بنیانگذار انجمن علوم و صنایع غذایی )، دکتر محمد حسین عزیزی مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو که ریاست ستاد کنگره بر عهده دارد و بسیاری دیگر از مدیران و اساتید و مسئولین روز سه شنبه ۲۶ شهریور ماه ۹۸ افتتاح شد .

روز دوم کنگره نیز با ارائه سخنرانی های علمی و پوستر های مقالات سپری شد .

روز سوم کنگره نیز با مراسم اختتامیه به پایان رسید انتخاب پوستر های برتر و سخنرانی های برتر موارد زیر شد :

پوسترهای برتر :

۱-دکتر حسن مروتی

با عنوان : مطالعه تغییرات هیستولوژی،هیستوشیمایی و بیوشیمیایی قلب به دنبال مصرف طولانی مدت آسپارتام در موش کوچک آزمایشگاهی

۲-مهندس نگین یوسفی

با عنوان :Effect of hydrogen peroxide on thermal resistance of whey protein isolate dispersions

۳-مهندس لیلا قاسمی

با عنوان :آنالیز شیرخانم و سایر محصولات لبنی با تکنولوژی FTIR

 

 

سخنرانی های برتر :

۱-خانم دکتر نیلوفر شریف

۲-خانم دکتر مهتا میرزایی

۳-خانم دکتر فریبا نقی پور

او در نهایت از اسپانسرهای مالی و برگزارکنندگان تقدیر و تشکر شد

ایرانفودنیوز

Translate »