کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی

کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی، توسط انجمن شیلات دانشگاه تهران و با مشارکت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، سازمان شیلات ایران، اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران و انجمن دانشجویی جامعه جهانی آبزی‌پروری در ۱۳ آبان ماه سال جاری با تدریس آقای دکتر سعید خواجوی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مشارکت کنندگان در این کارگاه، به صورت عملی با تحلیل SWOT (قوت، ضعف، فرصت‌ و تهدید)، تدوین استراتژی مبتنی بر این تحلیل و نیز مصادیق آن در صنعت غذاهای دریایی آشنا خواهند شد. تحلیل SWOT به شناخت سازمان یافته از عوامل موثر بر کسب و کار و در نتیجه تصمیم گیری بهتر برای رسیدن به اهداف کمک خواهد کرد. شرکت در این کارگاه به افراد فعال در حوزه‌‌های صنایع غذایی و شیلات (فرآوری، صیادی، آبزی پروری، تجارت، عرضه آبزیان، رستوران، کیترینگ و…) توصیه می‌شود. استفاده از این تحلیل نه تنها در کسب و کار بلکه در زندگی شخصی نیز کاربرد دارد. برخی از اهداف و سرفصل دوره شامل موارد ذیل می‌باشد:

 

_ چشم انداز و ماموریت کسب و کار

_ مدل پنج نیروی پورتر

_ ماتریس ارزشیابی عوامل خارجی EFE

_ ماتریس پروفایل رقابتی CPM

_ ماتریس ارزشیابی عوامل داخلی IFE

_ ماتریس SWOT  و تدوین استراتژی

_ طبقه بندی استراتژی ها

خواجوی، دبیر کمیته فنی دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، مدرس مدعو دانشگاه تهران و همچنین مدرس دوره‌های آموزشی در حوزه صنایع غذایی، اقتصاد، خلاقیت و … می‌باشد.

این کارگاه در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در شهر کرج برگزار می‌شود. این کارگاه، علاوه بر مزایای آموزشی، فرصت ویژه‌ای برای شبکه سازی بین علاقه‌مندان و فعالان صنایع غذایی و شیلاتی و اقتصادی فراهم آورده است.

ثبت‌نام در کارگاه در گوگل فرم انجام می‌پذیرد، که پیوند آن در ذیل آمده است. همچنین در صورت نیاز به پشتیبانی علاقه‌مندان می‌توانند در واتس‌اپ با شماره ۰۹۱۷۲۲۹۶۶۳۸، آقای محمد معتمد قشمی در ارتباط باشند.

 

پیوند ثبت‌نام:

https://forms.gle/nPmE5vgPU8XfbmGm7

 

آدرس محل برگزاری:

کرج، بلوار چمران، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، درب شرقی

 

Translate »