انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه بسته بندی مواد غذایی را در تاریخ ۷ و ۸ شهریور ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی سرپرست اداره کل غذای سازمان غذا و دارو ، استاد ، هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار کرد .لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر کارشناسان ، مسئولین فنی و مدیران تولید از کارخانجات مجتمع صنایع غذایی میهن ، فریکو ، روزانه ،صنایع غذایی و بسته بندی آذرخش آروند پارسیان ، سقزسازی کردستان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .گفتنی است که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد در پایان گزارش سرفصل های این دوره آموزشی جهت اطلاع علاقه مندان ارائه می گردد :
- تاریخچه صنعت بستهبندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
- اصول بستهبندی و ویژگیهای کلی مواد مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف شیشهای)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف فلزی)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (کاغذ و مقوا)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف پلاستیکی)
- ویژگیهای انواع پلیمرهای مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی محصولات غذایی مختلف
- ایمنی کاربرد مواد بستهبندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بستهبندی)
- بررسی عوامل مؤثر در برهمکنش بین مواد غذایی و بستهبندی
- آزمونهای مکانیکی بر روی بستهبندی مواد غذایی
- کاربرد فیلمهای خوراکی و زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی مواد غذایی به روش اصلاحشده (MAP)
- بستهبندیهای فعال و هوشمند
- روشهای چاپ مواد بستهبندی
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.