انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 8 شهریور ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی به صورت برخط و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه 11 شهریور ماه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ نیز ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
۱- انجام آزمون های پایه آماری با Minitab و کاربرد آنها درصنایع غذایی
۲- آنالیز سیستم های اندازه گیری و آشنایی با انواع خطا، دقت و صحت نتایج در آزمون های مواد غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab
۳- آشنایی با ابزار های طرح ریزی کیفیت در صنایع غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab شامل:
۳-۱- نمودار توزیع فراوانی و هیستوگرام
۳-۲- نمودار پارتو
۳-۳- نمودار علت و معلول
۳-۴- نمودار پراکندگی و تحلیل رگرسیون
۳-۵- نمودارهای کنترل کیفی وصفی و کمی
۴- آشنایی با انواع شاخص کارآیی فرآیند در صنایع غذایی شامل :
– Capability Analysis (Normal Distribution)
– Capability Analysis (Non-normal Distribution)
– Capability Sixpack
۵- آشنایی با انواع روش های غیر پارامتریک(non-parametric) و کاربرد آنها در صنایع غذایی شامل :
– Mann– Whitney
– Wilcoxon
– Kruskal–Wallis
– Friedman
– Kolmogorov–Smirnov
۶- آشنایی با انواع روش های تحلیل چند متغیره و کاربرد آنها در کنترل کیفیت فرآورده های غذایی، شامل:
– Principal Components Analysis (PCA)
– Partial Least Squares (PLS)
– Cluster Observations
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.