انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) مواد غذایی با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی به صورت برخط و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی اعم از کاله آمل ( کارخانه انجمادی پمینا ) ، سازیبا ، فلیکس شرق ( مزمز ) ، فرآوری محصولات غذایی ماهور ، اماج ، سن ایچ ، فریکو ، آرد ایران ، روژین تاک ، زاینده رود ، ماسترفوده ، فرآورده های لبنی تین ( تین دامداران ) ، دومینو ، کاوه نوش (مزمز) ، آرد وحدت قروه ، نستله ، کشت و صنعت زرند ، شیر پگاه تهران ، کارشناسان سازمان غذا و دارو ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کرد.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه ۱۴ مرداد ماه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ نیز ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۲- فرآیند ارزیابی و تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics) و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Zero-Order Reactions
- First-Order Reactions
۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Michaelis-Menten Method
- Lineweaver-Burk Method
- Augustinsson Method
- Eadie-Hofstee Method
۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Logistic
- Gompertz
۷- کاربرد “مدل های تحلیل بقاء“ در تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۸- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro), MiniTab
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.