بدینوسیله به اطلاع میرساند چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می شود .
گفتنی است محور های این رویداد مهم علمی موارد زیر می باشد .
- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
- ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی
- باقیمانده های سموم در غذا
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند و غنی سازی مواد غذایی
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- فناوریهای نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازیهای غشایی، پرتودهی و …)
- فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی
- کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی
- رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی
- سایر پژوهشهای نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و …
علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی سایت http://ifstc2023.irost.ir می توانند مراجعه فرمایند .
همچنین آدرس دبیرخانه کنگره :
تهران، بزرگراه آزادگان، مسیر شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای خیابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، دبیرخانه کنگره صنایع غذایی،
صندوق پستی: ۳۳۱۳۱۹۳۶۸۵
شماره تماس مستقیم: ۵۷۴۱۶۷۳۱ (۰۲۱)
شماره موبایل: ۱۵۹۶۹۴۶ (۰۹۰۲)
آدرس ایمیل:Ifstc2023@irost.ir
شماره فکس: ۵۶۲۷۶۲۶۵ (۰۲۱)
مهلت ارسال مقالات : ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
برگزاری کنفرانس : ۱۲ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
اعلام نتایج داوری : ۱۴۰۲/۱/۲۰