انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
خانه
درباره انجمن
اعضای هیئت مدیره
درباره ما
اهداف
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار علمی
اخبار عمومی
اطلاعیه ها
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است
آبان ۱۷, ۱۴۰۳
گزارش برگزاری سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی” علوم و صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مهر ۲۹, ۱۴۰۳
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس دکتر دبیریان برگزار شد
مهر ۵, ۱۴۰۳
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد
مرداد ۲۵, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی را برگزار کرد
آذر ۲۲, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار میکند
آبان ۲۷, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است
آبان ۱۷, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آبان ماه کارگاه آموزشی دو روزه کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار میکند
آبان ۹, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی را برگزار کرد
آذر ۲۲, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار میکند
آبان ۲۷, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آبان ماه کارگاه آموزشی دو روزه کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار میکند
آبان ۹, ۱۴۰۳
گزارش برگزاری سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی” علوم و صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مهر ۲۹, ۱۴۰۳
مقالات
انتشارات
خدمات
خدمات آموزشی
خدمات مشاوره ای
خدمات نظارتی و ارزیابی
فرمهای عضویت
رویداد ها
نمایشگاه ها
کنگره ها
همایش ها
گردهمایی ها
تقویم نمایشگاهی
تفاهم نامه ها و مجوز ها
گالری تصاویر
تماس با ما
فرمهای عضویت
دانلود فرم عضویت اشخاص حقوقی
دانلود فرم عضویت دانشجویی
دانلود فرم عضویت وابسته
Translate »
آمار