انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در راستای برگزاری دوره ام بی ای گردشگری گاسترونومی ، جهت ارتقاء سطح دانش علمی و تجربی اعضای انجمن برنامه ریزی نموده است.
اهداف دوره ام بی ای گردشگری گاسترونومی :
- آخرین دستاوردها و دانش تخصصی در صنعت گردشگری و رستوران
- آخرین سبک های رستوران، آشپزی غذاها در سراسر جهان
- آخرین دستاوردهای حوزه فنی و مهندسی در زمینه طراحی آشپزخانه های صنعتی، رستوران، هتل
- آخرین دانش در حوزه صنعت تشریفات خدمات و پذیرایی
- آخرین اطلاعات در زمینه ایمنی، بهداشت و استانداردها
- آخرین اطلاعات در زمینه مدیریت بازرگانی، مدیریت بازاریابی، برندینگ، تبلیغات دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی پارتیزانی
- آخرین اطلاعات در زمینه اصول مالی اداری و منابع انسانی شخصیت شناسی
- مشخصات دوره:
- مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قابل ترجمه و رهگیری مجوز از وزارت علوم
- ۳۵۰ ساعت در طی یک سال (یک روز در هفته – سه شنبه یا پنج شنبه – ساعت ۹ الی ۱۶)
شماره تماس : ۴۴۲۹۳۴۵۰ – ۴۴۲۹۳۴۵۵