[ultimate_heading main_heading=”تقویم آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران”]
نیمه دوم سال ۱۳۹۴
[/ultimate_heading][icon_timeline][icon_timeline_item time_title=”روش های کاربردی در تولید قارچ دکمه ای سفید”]
[ultimate_heading main_heading=”برگزاری دوره های جامع آزمایشگاهی به صورت خصوصی و تکنفره” margin_design_tab_text=””]
[/ultimate_heading]
مدت دوره: ۸ ساعت
مدرس: آقای مهندس دانشیان
هزینه (ریال): ۱،۸۰۰،۰۰۰
تاریخ: ۹۴/۰۷/۱۶
مهلت ثبت نام: ۹۴/۰۷/۱۱
[/icon_timeline_item][/icon_timeline]
ردیف | نام دوره | مدت دوره | مدرس | هزینه (ریال) | تاریخ | مهلت ثبت نام |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | روش های کاربردی در تولید قارچ دکمه ای سفید | ۸ ساعت | آقای مهندس دانشیان | ۱،۸۰۰،۰۰۰ | ۹۴/۰۷/۱۶ | ۹۴/۰۷/۱۱ |
۲ | مدیریت ارتباط با مشتری | ۸ ساعت | خانم دکتر پورفرد | ۱،۸۰۰،۰۰۰ | ۹۴/۰۸/۱۴ | ۹۴/۰۸/۰۹ |
۳ | آشنایی با استاندارد بین المللی غذا | ۱۶ ساعت | خانم مهندس باقرزاده | ۳،۴۰۰،۰۰۰ | ۹۴/۰۹/۰۵ و ۹۴/۰۹/۰۶ | ۹۴/۰۹/۰۱ |
۴ | بهداشت و ضدعفونی کردن خطوط تولید | ۸ ساعت | آقای مهندس کاکویی | ۱،۸۰۰،۰۰۰ | ۹۴/۱۰/۱۰ | ۹۴/۱۰/۰۵ |
۵ | آشنایی با باقیمانده ها و آلاینده های شیمیایی | ۸ ساعت | آقای دکتر دبیریان | ۱،۸۰۰،۰۰۰ | ۹۴/۱۱/۰۱ | ۹۴/۱۰/۲۶ |
۶ | آشنایی با انواع افزودنی ها در مواد غذایی | ۸ ساعت | آقای دکتر رجایی | ۱،۸۰۰،۰۰۰ | ۹۴/۱۱/۲۹ | ۹۴/۱۱/۲۴ |
“جمع بندی تمام واحدهای آزمایشگاهی دوره کارشناسی در ۶ روز به صورت تئوری – عملی”
ارائه مدرک معتبر از سوی سازمان غذا و دارو
ارائه مدرک معتبر از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
کلاس شامل آموزش های تئوری و عملی کلیه آزمایش های روتین میکروبی – شیمیایی که هر مسئول فنی و کارشناس آزمایشگاه باید از آنآگاهی کامل داشته باشد.
آزمایشات شامل کلیه گرایش های :
غلات
شامل : تافی –کراکر – بیسکوئیت –کیک و کلوچه –پفک – چیپس و …
لبنیات
شامل : شیر (طعم دار ، استرلیزه ، پاستوریزه ) – ماست – دوغ – خامه (طعم دار ) –پنیر و…
کمپوت وکنسروگوشت:
سوسیس –کالباس – همبرگر و …
هزینه دوره :
۸۵۰۰۰۰تومان
مدت زمان دوره :
۶ روز
در ضمن کارشناسان عزیز در صورت نیاز به هر عنوان آموزشی می توانند درخواست خود را به اطلاع انجمن برسانند تا به محض به حد نصابرسیدن دوره مذکور برگزارگردد
شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب
۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵
بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵
به نام انجمن علوم و
صنایع غذایی ایران به شماره فاکس
۴۴۰۳۹۴۵۴
و با درج مشخصات
شامل
نام و نام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی
، شماره تلفن همراه و نام دوره بر روی آن ارسال
نمایند.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹تماس حاصل فرمائید