انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ تیرماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس آقای دکتر محمد حسین عزیزی استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رییس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، اماج ، ماهور ، ندا فجر ورامین ، مینو ، مزمز ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مشکلات مرتبط با نگهداری گندم و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مرتبط با فناوری آسیابانی و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مبتلا به انواع آردها و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مرتبط با استفاده از انواع بهبود دهنده در آرد
- مشکلات مرتبط با استفاده از انواع نگهدارنده ها در آرد
- مشکلات مرتبط با خمیر و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مرتبط با تولید انواع نان و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مرتبط با انواع شیرینی ها و کیکها و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مرتبط با انواع ماکارونی و رشته ها و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مرتبط با انواع بیسکوییت ها و کراکرها و راههای رفع آن مشکلات
- مشکلات مربوط با سایر محصولات آردی و راههای رفع آن مشکلات
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.