جهت دریافت تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۳ کلیک کنید
ردیف | نام دوره | ساعت | مدرس | هزینه (ریال ) | تاریخ | مهلت ثبت نام |
۱ | کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی | ۱۳-۹ | دکتر محمدحسین عزیزی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت | ۱۶ اردیبهشت |
۲ | کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی | ۱۳-۹ | دکتر حسن کاکویی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۱۰ و ۱۱ خرداد | ۵ خرداد |
۳ | کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی | ۱۳-۹ | دکتر نادر کریمیان خسروشاهی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۱۱ و ۱۲ مرداد | ۶ مرداد |
۴ | کارگاه آموزشی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر حسن کاکویی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۲۵ و ۲۶ مرداد | ۲۰ مرداد |
۵ | کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی | ۱۳-۹ | دکتر شهریار دبیریان |
۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۲۹ و ۳۰ شهریور | ۲۴ شهریور |
۶ | کارگاه آموزشی کاربرد آنالیز و تفسیر دادههای کنترل کیفیت صنایع غذایی با ﺗﺤﻠﻴـﻞ ﻣﻮﻟﻔﻪ ﺍﺻﻠﻲ (PCA) | ۱۳-۹ | دکتر مجید عرب عامری |
۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۱۹ و ۲۰ مهر | ۱۴ مهر |
۷ | کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر نادر کریمیان خسروشاهی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۱۷ و ۱۸ آبان | ۱۲ آبان |
۸ | کارگاه آموزشی روش های روتین و نوین تثبیت و آزادسازی عطر و طعم در مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر حسن کاکویی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۸ و ۹ آذر | ۳ آذر |
۹ | کارگاه آموزشی شش ابزار کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در صنعت غذا | ۱۳-۹ | دکتر شهریار دبیریان | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۶ و ۷ دی | ۱ دی |
۱۰ | کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربی ها و روغن ها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر نادر کریمیان خسروشاهی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۴ و ۵ بهمن | ۲۹ دی |
۱۱ | کارگاه آموزشی کاربردی فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر حسن کاکویی | ۴/۸۰۰/۰۰۰ | ۲ و ۳ اسفند | ۲۷ بهمن |