انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، روژین تاک ، لبنیات کالبر ، هلدینگ اتکا ، میهن ، ندا فجر ورامین ، ماهور ، کشت و صنعت زرند ، طلاچین ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
✓ مقدمه
✓ فاکتورهای داخلی و خارجی رشد میکرو ارگانیسمهای عامل فساد مواد غذایی
✓ مبانی فساد میکروبی مواد غذایی
✓ بیو شیمیایی فساد مواد غذایی
✓ باکتریهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ کپکهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ مخمرهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ آشنایی با انواع فساد رایج گروه های مختلف محصولا ت غذایی
✓ شناسایی و حذف کانون آلودگی خطوط تولید کارخانه های مواد غذایی
✓ مشکلات بیو فیلم در خطوط تولید مواد غذایی
✓ کاربرد تکنولوژی هردل در پیشگیری از فساد مواد غذایی
✓ نمونه برداری سطوح (در تماس و غیر تماس مواد غذایی )کارخانه های مواد غذایی جهت کنترل آنودگی خطوط تولید
✓ صحه گذاری فرایند نظافت و ضد عفونی خطوط تولید
✓ انجام پروژه عملی تعیین کانون آلودگی خطوط تولید مخاطبان شرکت کننده در کارگاه آموزشی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.