به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی تخصصی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برخط برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، ۲ و ۳ تیر ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی ابیض شیمی ، پارس مینو ، گلوکزان ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مقدمه ای بر مسائل ایمنی مواد غذایی
  • مروری بر آلاینده های ناشی ازفرایندهای غذایی
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی Acrylamide 
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی Furans 
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی MCPD Fatty Acid Esters 
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی ester     Chloropropanol
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی Polycyclic aromatic hydrocarbons
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی aromatic amines Heterocyclic
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی N- nitroso compounds
  • واکنشهای اکسیداسیون و نقش آن در تشکیل آلاینده های غذایی
  • آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی از جنبه های قوانین ملی و بین المللی
  • ارزیابی خطر آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی
  • روشهای کاهش انواع آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »