انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی ” را با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ، روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۷ تا ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت به صورت مجازی و آنلاین از طریق اسکای روم برگزار می کند.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸زمان برگزاری: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۷ تا ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت و به صورت مجازی و آنلاین از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸مهلت ثبت نام : ۲۶ خرداد ماه 1400
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه
- کلیات
- آشنایی با انواع هیدروکلوئیدها وصمغ ها ( آلژینات ،آگار ، کاراگینان ،گزانتان گام ، گلان، پکتین ، مشتقات سلولز ، صمغ عربی، صمغ دانه لوکاست ، گوار و….)
- ساختار هیدروکلوئیدها وصمغ ها
- خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- مکانیسم ژل بندی هیدروکلوئیدها وصمغ ها
- تکنیک های کاربردی انتخاب ، آماده سازی و استفاده هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- خواص رئولوژیک هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- اثر افزودن مواد بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- کاربرد هیدروکلوئیدها وصمغ ها در صنایع بیکری، قنادی ، لبنی ، گوشتی ، سس ها ، آب میوه ها ونوشیدنی ها، دسر ها
- کاربرد صمغ ها و هیدروکلوئیدی در کوتینگ فلورها …
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.