انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۴ دی میزبان برگزاری کارگاه آموزشی “ ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo “ با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ( کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- آشنایی با مفاهیم عمومی آنالیز خطرشامل: ارزیابی خطر، مدیریت خطر و ارتباط خطر
- آشنایی با فرایند و مراحل ارزیابی خطر
- آشنایی با انواع روشهای ارزیابی خطر در آلاینده های غذایی شامل:
-Screening method
Point estimate –
- Observed individual mean
- Probabilistic model
- آشنایی با مفاهیم MOE(Margin of Exposure) ، Margin of Safety ( MOS) و HQ(Hazard Quotient) در ارزیابی خطر آلاینده های غذایی
- مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم وآلایندهای غذایی دارای اثر آستانه ای
- مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم و آلایندهای غذایی فاقد اثر آستانه ای
- مدلسازی و شبیه سازی خطر آلاینده های میکروبی مواد غذایی با روش Monte Carlo
- آشنایی با انواع توزیع های آماری و کاربرد آنها در شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
- شبیه سازی ارزیابی خطر با روش Monte Carlo توسط نرم افزارهای Crystal Ball و Minitab
- آشنایی با مفاهیم Sensitivity و Correlation درشبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
- تجزیه وتحلیل نتایج ارزیابی خطر با روش Monte Carlo برای آلاینده های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.