انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ شهریور میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان ( استاد دانشگاه ، کارشناس استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر کمیته های علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۳۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، روژین تاک ، لبنیات پاک ، میهن ، زمزم ، ب.آ و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- تعریف غذای فراسودمند و غنی شده
- فیتو کمیکالها و نقش آن در محصولات غذایی فرا سودمند
- اثرات مفید و سلامتی بخش رنگدانه ها در میوه ها و سبزیها
- ضوابط فنی و بهداشتی در تولید محصولات فرا سودمند
- تعریف پرو بیوتیکها، پری بوتیکها، پست بیوتیکها و پارابیوتیکها
- مروری بر محصولات غذایی پرو بیوتیک بعنوان غذاهای فرا سودمند
- ادعاهای عمومی و اختصاصی در خصوص محصولات فرا سودمند
- مروری بر استاندارد محصولات غذایی پروبیوتیکی و فراسودمند
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.