به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ شهریور  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند   با تدریس  آقای دکتر شهریار دبیریان ( استاد دانشگاه ، کارشناس استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر کمیته های علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۳۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، روژین تاک  ، لبنیات پاک ، میهن ، زمزم ، ب.آ و  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • تعریف غذای فراسودمند و غنی شده
  • فیتو کمیکالها و نقش آن در محصولات غذایی فرا سودمند
  • اثرات مفید و سلامتی بخش رنگدانه ها در میوه ها و سبزیها
  • ضوابط فنی و بهداشتی در تولید محصولات فرا سودمند
  • تعریف پرو بیوتیکها، پری بوتیکها، پست بیوتیکها و پارابیوتیکها
  • مروری بر محصولات غذایی پرو بیوتیک بعنوان غذاهای فرا سودمند
  • ادعاهای عمومی و اختصاصی در خصوص محصولات فرا سودمند
  • مروری بر استاندارد محصولات غذایی پروبیوتیکی و فراسودمند

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »