انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۳۰ و ۳۱ تیر ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ تن از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات فرآورده های گوشتی کاله آمل ، آرد جرعه شاهین اصفهان ، بندا ، کشت و صنعت زرند ، پارس مینو ، فرژن پویش ، آیچین تجارت ارس ، زیست فناوری نهاد ریاست جمهوری و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعاریف کیفیت و استاندارد و تفاوتهای آنها
- تعریف کاربردی از غذای ایمن
- اهمیت ایمنی و امنیت غذایی و تفاوت آندو
- تعریف سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- نقش عوامل پیش نیازی عملیاتی در استقرارسیستم ۲۲۰۰۰
- مروری بر اصول HACCP
- تعاریف و اصطلاحاتی که در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ با ویرایش جدید اضافه شده است
- تعریف RISK و اهمیت آن
- بررسی کاربردی استاندارد ۲۲۰۰۰
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.