به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهند های خوراکی با تدریس دکتر کریمیان برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۱ مرداد  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهند های خوراکی  با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  ( کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  دومینو، اماج ، ابیض شیمی ، شیرین شهد پارسیان ، آلیما ، دمس ، کالبر ، کاله ، کوچین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی   به همراه داشته است. همچنین این کارگاه آموزشی کاربردی فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل بوده است :

  • آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
  • آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
  • بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
  • ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
  • تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
  • نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
  • فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
  • آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »