انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۱ مرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهند های خوراکی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ( کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو، اماج ، ابیض شیمی ، شیرین شهد پارسیان ، آلیما ، دمس ، کالبر ، کاله ، کوچین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است. همچنین این کارگاه آموزشی کاربردی فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل بوده است :
- آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
- آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
- بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
- ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
- تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
- نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
- فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
- آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.