به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برکزار گردید : کلاس آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های                       DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ”  با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را روز های  پنجشنبه و جمعه ۳ و ۴   آبان ماه ۹۷ برگزار نمود .

گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان سازمان غذا و دارو  ، کارشناسان مرکز تحقیقات صنایع غذایی دانشگاه علوم دارویی  ، اساتید دانشگاهی،  دانشجویان دکترا و کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات رضوان شکلات  ، آیگون سلامت ایرانیان همراه بود .

این کارگاه اموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه  سرفصل های ۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی ، ۲- آشنایی با مفاهیم  DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert ، ۳-  بهینه سازی به روش  Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۴- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology)  RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۵- بهینه سازی به روش  Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۶- بهینه سازی به روش  Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert برگزار گردید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »