انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی را در تاریخ ۱۵ و ۱۶ تیر ۹۶ برگزار می نماید .
لازم بذکر است مدرس دوره جناب آقای مهندس حسن کاکویی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مدرس بیش از ۵۵۰ کارگاه آموزشی در کارخانجات صنایع غذایی سطح کشور و مدرس کارگاههای آموزشی در معاونت غذا و دارو می باشند.
محتوای این کلاس آموزشی شامل مواردی است که در ذیل اشاره می گردد
منابع آلوده کننده مواد غذایی
تعیین کانون آلودگی در خطوط تولید صنایع غذایی
آشنایی با میکروارگانیسم های مهم در محصولات غذایی
انواع روش های تمیز کردن و ضدعفونی کردن
انتخاب بهترین مواد دترجنت و ضدعفونی کننده در صنایع غذایی
انتخاب بهترین روش نظافت و ضدعفونی ( C&D ) در صنایع غذایی
مقاومت میکروبی به مواد ضدعفونی کننده
مشکلات بیو فیلم در صنایع غذایی
تکنولوژی های نوین در C&D
صحه گذاری فرآیندهای C&D بر اساس دستورالعمل ۲۰۱۶ اتحادیه اروپا
روش های پایش C&D
تضمین کیفیت فرآیندهای C&D
لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، کنترل کیفی ، کلیه کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت می باشند .
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ تماس حاصل نمایید.