انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴ مهر ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی ، کارگاهی و پروژه محور با هدف حل مسائل شرکت کنندگان ، برگزار شد . همچنین این کارگاه آموزشی حضور بیش از ۳۵ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زر ماکارون ، صنایع شیر ایران ، نوشینه ، تن ماهی ساحل ، آیدین ، کوهیار ، طلاچین ، اماج ، شیما شهد شیرین ، کوزه عسل پارس نیک ، اهلم ، هواپیمایی کاسپین ، نوشینه ، آویسا طعم آسیا ، ارم نوش ، سردخانه رزازیان ، شاهان فردل ، لبنیات نیکو نام نهاد ، فرآورده های لبنی دامنه سبلان ، قندمهر ، آرد سامیان اردبیل ، نوشابه سازی آرتا مهنوش ، گلشن نبات مغان ، آرد نیک و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- آشنایی با مبانی و تفاوتهای ccp ، oprp ،prp با رویکرد فرایند محوردر کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
- آشنایی با مبانی و تفاوت روشهای کنترل خطوط تولید(بازرسیinspection ، ممیزی audit ، پایشmonitoring ، تصدیق verification )
- تکمیل چک لیست برنامه های پیش نیازی (PRPs ) بر اساس ارزیابی ریسک مستند سازی در واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی
- تایید اثر بخشی بر اساس تصدیق
- ضمنا کارگاه آموزشی به صورت کاملا کاربردی و پروژه محوربر اساس بندهای چک لیست و مفاد مستند سازی برگزار می گردد.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران