به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴  مهر  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS  سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های  غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی ، کارگاهی و پروژه محور  با هدف حل مسائل شرکت کنندگان  ، برگزار شد  . همچنین  این کارگاه آموزشی  حضور بیش از ۳۵  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زر ماکارون ، صنایع شیر ایران ، نوشینه ، تن ماهی ساحل ، آیدین ، کوهیار ، طلاچین ، اماج ، شیما شهد شیرین ، کوزه عسل پارس نیک ، اهلم ، هواپیمایی کاسپین ، نوشینه ، آویسا طعم آسیا ، ارم نوش ، سردخانه رزازیان ، شاهان فردل ، لبنیات نیکو نام نهاد ، فرآورده های لبنی دامنه سبلان ، قندمهر ، آرد سامیان اردبیل ، نوشابه سازی آرتا مهنوش ، گلشن نبات مغان ، آرد نیک و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  1. آشنایی با مبانی و تفاوتهای ccp ، oprp ،prp با رویکرد فرایند محوردر کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
  2. آشنایی با مبانی و تفاوت روشهای کنترل خطوط تولید(بازرسیinspection ، ممیزی audit ، پایشmonitoring ، تصدیق verification )
  3. تکمیل چک لیست برنامه های پیش نیازی (PRPs ) بر اساس ارزیابی ریسک مستند سازی در واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی
  4. تایید اثر بخشی بر اساس تصدیق
  5. ضمنا کارگاه آموزشی به صورت کاملا کاربردی و پروژه محوربر اساس بندهای چک لیست و مفاد مستند سازی برگزار می گردد.

 

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »