به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹  اسفند  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی بهبود بافت مواد غذایی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) برای نخستین بار در سطح کشوری به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  با  حضور بیش از ۲۵  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  مینو ، رژین تاک ، ب.آ، آی سودا ، مهراد چاشنی ، کارگاه پنیرسازی ساتیش لبن بیرق ، نوشابه سازی آرتا مهنوش ، آرتا کیمیا دشت سبلان ، شیرین شهد پارسیان ، شرکت تولیدی آرد کاظمی ،شیمیایی سادات مهان ، آرد مغان ، آرد سنبل گلستان مغان ، پویا زیست مبنای حکیم ، نان جهان هوشیار ، آردسازی قزل ارس مغان ، گلشن نبات مغان  سازمان شیلات ایران ، اساتید  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  • تعاریف و اصطلاحات
  1. آشنایی با انواع ساختار و بافت در محصولات غذایی
  2. نقش کربوهیدرات ، چربی و پروتئین ها در ایجاد و توسعه ساختار و بافت محصولات غذایی
  3. تاثیر عملیات واحدها در میکروساختار و بافت محصولات غذایی
  4. ایجاد ساختار و بافت جدید محصولات غذایی در اثر فرآیند
  5. توسعه ساختار و بافت امولسیون های غذایی
  6. برهم کنش اجزاء ترکیبات مواد غذایی و جداسازی فاز
  7. جداسازی فاز کنترل شده برای اصلاح بافت محصولات غذایی
  8. طراحی محصول و مهندسی فرمولاسیون ژل ها و خمیرها
  9. ایجاد میکروساختار جدید از طریق فرآوری در محصولات غذایی جامد و نیمه جامد
  10. ارتباط میکروساختار مواد غذایی و کیفیت حسی محصولات غذایی
  11. اثر میکروساختار مواد غذایی بر برهم کنش فلیور محصولات غذایی
  • توسعه ساختار و بافت محصولات غذایی بر پایه نشاسته
  • نقش نشاسته در بافت محصولات اکسترود شده
  • بافت غلات صبحانه و محصولات اکسترود شده غذایی
  • بافت محصولات بیکری
  • توسعه بافت نان
  • ثبات و کنترل بافت سس ها
  • بافت انواع نوشیدنی ها و آب میوه ها
  • بافت گوشت و فرآورده های گوشتی
  • بافت محصولات لبنی
  • رئولوژی و بافت ماست
  • اصلاح آنزیمی بافت محصولات لبنی
  • ثبات و کنترل بافت سوپ ها و دسرها

 

Translate »