🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان: ۴ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز جمعه مورخ ۱۲ اسفند ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۴ اسفند ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی 🔸هزینه دوره : دویست و هفتاد هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
- تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
- تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
- آزمون ماندگاری واقعی
- آزمون ماندگاری تسریع شده
- همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
- پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک
♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.