انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۲۷ و ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور ۳۶ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات میهن ، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام ، لبنیات پاک ، زرکام ، نگین زمرد نوشین شهر ، فرآیند فرآوری زیستی ، ندا فجر ورامین ، دوغ آبعلی ، آماده لذیذ ، شتاب دهنده زیست فناوری بن دا ، دنیای عطر و طعم دیارا ، زیست فناوری نهاد ریاست جمهوری ، آرد جرعه شاهین اصفهان ، کشت و صنعت زرند ، سالم پودران سپاهان ، هیئت علمی ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- آشنایی با مفاهیم عمومی آنالیز خطرشامل: ارزیابی خطر، مدیریت خطر و ارتباط خطر
- آشنایی با فرایند و مراحل ارزیابی خطر
- آشنایی با انواع روشهای ارزیابی خطر در آلاینده های غذایی شامل:
-Screening method
Point estimate –
- Observed individual mean
- Probabilistic model
- آ شنایی با مفاهیم MOE(Margin of Exposure) ، Margin of Safety) ( MOS و HQ(Hazard Quotient) در ارزیابی خطر آلاینده های غذایی
- مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم وآلایندهای غذایی دارای اثر آستانه ای
- مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم و آلایندهای غذایی فاقد اثر آستانه ای
- مدلسازی و شبیه سازی خطر آلاینده های میکروبی مواد غذایی با روش Monte Carlo
- آشنایی با انواع توزیع های آماری و کاربرد آنها در شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
- شبیه سازی ارزیابی خطر با روش Monte Carlo توسط نرم افزارهای Crystal Ball و Minitab
- آشنایی با مفاهیم Sensitivity و Correlation درشبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
- تجزیه وتحلیل نتایج ارزیابی خطر با روش Monte Carlo برای آلاینده های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.