انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه R&D)) کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی” نمونه برداری مواد غذایی با رویکرد کاربردی ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۱۹ تا ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود.
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
– مقدمه
– هدف و دامنه کاربرد
– تعاریف
– مباحث آماری
– انواع روش های نمونه برداری
الف ) نمونه برداری توصیفی Sampling ( Acceptance )Attributes
ب ) نمونه برداری نظارتی
ج ) نمونه برداری توصیفی دو وسه کلاسه جهت ارزیابی میکروبی
– انواع تکنیک های نمونه برداری مواد غذایی
– اصول نمونه برداری مواد غذایی
– روش های تعیین حجم نمونه
– خطاهای نمونه گیری
– فرآیند نمونه گیری
– وسایل وتجهیزات نمونه برداری
– نمونه برداری خطوط تولید(بهرهای پویا)
– نمونه برداری ایستا
– تکنیک های اختصاصی نمونه برداری گروه های مختلف مواد غذایی
– قضاوت درخصوص بهرهای پذیرفته نشده
– مبانی حقوقی وضوابط مرتبط
شایان ذکر است که هرکدام از مواردفوق شامل مباحث بسیار گسترده بوده که براساس نیازسنجی سرکلاس ازنظرمحتوای کاربردی وزمان تقسیم بندی خواهد شد.
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و 44293455 و 44293459 و یا آیدی @Parvane_khani تماس حاصل نمایید.