انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی ” را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ بهمن  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ” کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی “      با تدریس  آقای دکتر مجید عرب عامری( کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زرین غزال(دایتی) ، دومینو،آماده لذیذ،کاله،شیلتون،زمزم ایران ، ابیض شیمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

تعریف

انواع نانو مواد وخواص فیزیکوشیمیایی

روشهای تولید نانومواد

آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی

آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی

نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی

کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی

استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی

خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »