انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo را با تدریس دکتر کریمیان مورخ ۱۴و۱۵ دیماه برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  (کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo ) را برگزار  می نماید.

🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸 مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۴ و ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام: ۱۰ دی ۱۴۰۲

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)

🔸هزینه دوره: سیصد و هفتاد هزار تومان

🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل:

  • آشنایی با مفاهیم عمومی آنالیز خطرشامل: ارزیابی خطر، مدیریت خطر و ارتباط خطر
  • آشنایی با فرایند و مراحل ارزیابی خطر
  • آشنایی با انواع روشهای ارزیابی خطر در آلاینده های غذایی شامل:

-Screening method

Point estimate –

  • Observed individual mean
  • Probabilistic model
  • آشنایی با مفاهیم MOE(Margin of Exposure) ، Margin of Safety) ( MOS   و HQ(Hazard Quotient) در ارزیابی خطر آلاینده های غذایی
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم وآلایندهای غذایی دارای اثر آستانه ای
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم و آلایندهای غذایی فاقد اثر آستانه ای
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر آلاینده های میکروبی مواد غذایی با روش Monte Carlo
  • آشنایی با انواع توزیع های آماری و کاربرد آنها در شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
  • شبیه سازی ارزیابی خطر با روش Monte Carlo توسط نرم افزارهای Crystal Ball و Minitab
  • آشنایی با مفاهیم Sensitivity و Correlation درشبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
  • تجزیه وتحلیل نتایج ارزیابی خطر با روش Monte Carlo برای  آلاینده های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

Translate »