انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی هیدرو کلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  (کارگاه کاربردی هیدرو کلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی) را برگزار  می نماید.

🔸 امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸 مدت زمان: ۸  ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۰ و ۱۱  خرداد  ماه ۱۴۰۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۵  خرداد  ۱۴۰۳

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

🔸هزینه دوره : چهارصد  و هشتاد  هزار تومان

🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه
  • کلیات
  • آشنایی با انواع هیدروکلوئیدها ( آلژینات ،آگار ، کاراگینان ،گزانتان گام ،گلان ،پکتین ،مشتقات سلولز ،صمغ عربی، صمغ دانه لوکاست ،گوار ، نشاسته و … )
  • ساختار هیدروئیدها
  • خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها
  • مکانیسم ژل بندی هیدروکلوئیدها
  • تکنیک های کاربردی انتخاب ، آماده سازی و استفاده هیدروکلوئیدها
  • خواص رئولوژیک هیدروکلوئیدها
  • اثر افزودن مواد بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها
  • کاربرد هیدروکلوئیدها در صنایع بیکری ، قنادی ، لبنی ، گوشتی ، سس ها ، آبمیوه ها و نوشیدنی ها ، دسرها
  • کاربرد هیدروکلوئیدها در کوتینگ فلیورها ….

 

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »