اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (کارگاه کاربردی هیدرو کلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی) را برگزار می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۰ و ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۵ خرداد ۱۴۰۳
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸هزینه دوره : چهارصد و هشتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه
- کلیات
- آشنایی با انواع هیدروکلوئیدها ( آلژینات ،آگار ، کاراگینان ،گزانتان گام ،گلان ،پکتین ،مشتقات سلولز ،صمغ عربی، صمغ دانه لوکاست ،گوار ، نشاسته و … )
- ساختار هیدروئیدها
- خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها
- مکانیسم ژل بندی هیدروکلوئیدها
- تکنیک های کاربردی انتخاب ، آماده سازی و استفاده هیدروکلوئیدها
- خواص رئولوژیک هیدروکلوئیدها
- اثر افزودن مواد بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها
- کاربرد هیدروکلوئیدها در صنایع بیکری ، قنادی ، لبنی ، گوشتی ، سس ها ، آبمیوه ها و نوشیدنی ها ، دسرها
- کاربرد هیدروکلوئیدها در کوتینگ فلیورها ….
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.