انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی را پنجشنبه و جمعه ۲۱ و۲۲ آذر ماه ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با رویکرد کاربردی برگزار کرد.
گفتنی است در این دوره آموزشی متخصصینی از کارخانجات شکلی ، سن ایچ ، دومینو ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، تین دامداران ، فریکو ، پارس کاک ، ربیع قشم، آرد سینا،دانه خوشه طلایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.
لازم به توضیح است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل مورد ذیل می باشد :
۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۲- فرآیند ارزیابی و تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics) و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Zero-Order Reactions
- First-Order Reactions
۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Michaelis-Menten Method
- Lineweaver-Burk Method
- Augustinsson Method
- Eadie-Hofstee Method
۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Logistic
- Gompertz
۷- کاربرد “مدل های تحلیل بقاء“ در تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۸- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro), MiniTab
http://iranfoodnews.com/?p=6490